Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень волинянці загрожує до восьми років позбавлення волі

Чоловіка з тілесними ушкодження госпіталізували у відділення хірургії .

ua.korrespondent.net

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень волинянці загрожує до восьми років позбавлення волі

Правопорушницю затримали і після оголошення їй підозри у вчиненні кримінального правопорушення вирішуватимуть питання щодо обрання жінці міри запобіжного заходу

Інцидент трапився у суботу, 17 серпня, у Ковелі, інформує ГУ НП у Волинській області. Ввечері, за місцем проживання, під час сварки, яка виникла після розпиття спиртного, 21-річна ковельчанка кілька разів вдарила ножем свого 53-річного співмешканця.

Чоловіка з тілесними ушкодження госпіталізували у відділення хірургії Ковельського міського територіального медичного об’єднання.

Під час сварки, яка виникла після розпиття спиртного, 21-річна ковельчанка кілька разів вдарила ножем свого 53-річного співмешканця. 

Жінку правоохоронці затримали у порядку ст.208 КПК України та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження. Після оголошення затриманій про підозру у вчиненні інкримінованого злочину, буде вирішуватися питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Telegram Channel