Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
В обласному центрі Волині стартував Чемпіонат України з легкої атлетики

У середу, 21 серпня 2019 року, відбулося урочисте відкриття змагань.

voladm.gov.ua

В обласному центрі Волині стартував Чемпіонат України з легкої атлетики

На стадіоні «Авангард» зібралися спортсмени з усіх областей та Криму

Турнір зібрав близько 350 учасників, повідомляє Волинська ОДА. У середу, 21 серпня 2019 року, відбулося урочисте відкриття змагань. Долучився до спортивного свята й представник виконавчої гілки влади в регіоні – начальник відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин.

— Ось уже вкотре Луцьк приймає всеукраїнські легкоатлетичні змагання найвищого рівня. Ми пишаємося тим, що на арені виступають найкращі легкоатлети країни, в тому числі і волиняни: Ірина Климець – метання молота, Данило Даниленко – біг на 400 метрів та естафета 4×400 метрів, Євген Гуцол – біг на 400 м, Ерік Костриця – 100 м та інші, – зазначив Ігор Ярославович.

На арені виступають найкращі легкоатлети країни, в тому числі і волиняни: Ірина Климець – метання молота, Данило Даниленко – біг на 400 метрів та естафета 4×400 метрів, Євген Гуцол – біг на 400 м, Ерік Костриця – 100 м.

Першого дня легкоатлетичного турніру на луцькому стадіоні “Авангард” спортсмени змагалися у бігу на різні дистанції, стрибках у довжину. Варто зазначити, що змагання триватимуть три дні, а кращі спортсмени отримають путівку на чемпіонат світу, який відбудеться у місті Доха, столиці Катару.

До слова, під час нагородження переможців було відзначено відомих волинських спортсменів та їх тренерів, які вже встигли завоювати славу не лише на вітчизняних теренах, а й за межами України. Зокрема, почесну грамоту облдержадміністрації отримала волинська Валькірія – Ірина Климець. Сьогодні спортсменка метнула молот на дистанцію 71,08 м та виборола золото.

Нагадаємо, дівчина стала кращою у метанні − 71,25 м на цьогорічній Всесвітній Універсіаді у Неаполі. Тренеру Ірини, Роману Черкашину, вручено подяку облдержадміністрації.

Telegram Channel