Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Автобус №32 відтепер курсуватиме за маршрутом «Вересневе – с. Липини»

Відтепер маршрутом «Вересневе – с. Липини» курсуватиме автобус №32.

politeka.net

Автобус №32 відтепер курсуватиме за маршрутом «Вересневе – с. Липини»

Маршрут змінили через відмову перевізника АТП 10701 продовжувати фукнціонування маршрутів №23 та №4

Сьогодні, під час засідання виконавчого комітету було прийнято проєкт рішення «Про внесення змін до мережі автобусних маршрутів загального користування у м. Луцьку», інформує Луцька міська рада.

Необхідність внесення змін виникла у зв’язку із відмовою перевізника АТП 10701 продовжувати фукнціонування маршрутів №23 та №4, аргументуючи це тим, що підприємцю невигідно проводити перевезення за вказаними маршрутами.

Організовуючи конкурс на проведення перевезень, Луцька міська рада враховувала інтереси перевізника, компенсуючи неприбуткові маршрути прибутковими. Проте, коли перевізник залишає собі тільки прибутковий маршрут — це непорядно.  

Планується, що відтепер маршрутом «Вересневе – с. Липини» курсуватиме автобус №32. Він курсуватиме у прямому та зворотному напрямку вулицями: Корольова, Валерії Новодворської, Цукрова, Корольова, Полонківська, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Шопена, Перемоги, Соборності, В’ячеслава Чорновола, Ветеранів, Відродження, Рівненська, Теремнівська та у с. Липини.

«Організовуючи конкурс на проведення перевезень, Луцька міська рада враховувала інтереси перевізника, компенсуючи неприбуткові маршрути прибутковими. Проте, коли перевізник залишає собі тільки прибутковий маршрут — це непорядно. Він порушив умови тендеру, усі можливі домовленості та правила», - зазначив секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

Telegram Channel