Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
77-річний працівник Луцького НТУ переміг у міжнародних змаганнях

У свої сімдесят сім Федір Федорович в прекрасній формі.

Інформаційний відділ Луцького НТУ

77-річний працівник Луцького НТУ переміг у міжнародних змаганнях

Працівник спорткомплексу Луцького національного технічного університету Федір Федорович Артюк зайняв І-ше місце у змаганнях із бігу на 60 метрів серед категорії 50-80+, що відбувалися в рамках ІІІ-го Міжнародного фестивалю літньої Сеньйоріади «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ ЗАРАДИ ЗДОРОВ’Я»

У свої сімдесят сім Федір Федорович в прекрасній формі – він не лише з легкістю випередив суперників, але й показав найвищий результат серед учасників-чоловіків у бігові на коротку дистанцію. Проте, на цьому наш «вічний спортсмен» вирішив не зупинятися і продемонстрував неймовірну вправність у змаганнях «Універсальний спортсмен», де він віджимався, підтягувався, а також згинав та розгинав тулуб, повідомляє інформаційний відділ Луцького НТУ.

У свої сімдесят сім Федір Федорович в прекрасній формі – він не лише з легкістю випередив суперників, але й показав найвищий результат серед учасників-чоловіків у бігові на коротку дистанцію.

Загалом Фестиваль літньої Сеньйоріади проводиться в Луцьку уже втретє. Беруть участь у ньому люди поважного віку – від 50 років і старші, – які належать до Університетів третього віку України та закордону, територіальних центрів соціального обслуговування, громадських організацій. Цього року до Луцька приїхали гості із Польщі, Туреччини, Словаччини, а також багатьох українських міст. Всього участували у змаганнях 33 команди.

Зауважимо, що Федір Федорович працює в нашому університеті віднедавна, проте уже заявив про себе як людина, котра не зупиняється на досягнутому та не втрачає азарту до перемоги, незважаючи ні на що. Він все життя займався спортом і працював вчителем фізкультури у луцьких школах аж до пенсійного віку. Це людина із неймовірною жагою до життя та невичерпним запасом енергії. Він абсолютно не зважає на вік, чудово виконує свою роботу, веде активний спосіб життя, з легкістю пробігає 10 кілометрів і не зупиняється на своїх досягненнях.

Своїм прикладом Федір Артюк демонструє, чого варто прагнути у поважному віці та як робота над собою допомагає здобувати високі результати. Луцький НТУ гордий тим, що в його стінах працюють такі люди. Ви прекрасний взірець для молоді!

Telegram Channel