Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Камінь-Каширську пропонують познайомитися з військовою елітою української революції

Краєзнавчий музей організував виставку з нагоди головних державних свят.

Камінь-Каширська РДА

У Камінь-Каширську пропонують познайомитися з військовою елітою української революції

З нагоди Дня Державного Прапора та 28-ї річниці Незалежності України Камінь-Каширський краєзнавчий музей організував виставку серії плакатів «Військова еліта Української революції 1917-1921 років». Виставка є проєктом Українського інституту національної пам’яті

– Боротьба українців за свободу в минулому – це надзвичайно цінний досвід для нас сьогодні, коли знову доводиться відстоювати незалежність та територіальну цілісність зі зброєю в руках. Українська революція 1917-1921 років подарувала нащадкам цілу когорту вояків та командирів, патріотів та професіоналів, які можуть бути прикладом для виховання нинішніх солдатів та офіцерів, – зазначають автори проєкту.

Українська революція 1917-1921 років подарувала нащадкам цілу когорту вояків та командирів, патріотів та професіоналів, які можуть бути прикладом для виховання нинішніх солдатів та офіцерів.

Усі охочі мали змогу ознайомитись із героями Української революції 1917-1921 років, котрі є справжньою військовою елітою і прикладом для наслідування для сучасного українського війська, що бореться з російською агресією на сході нашої держави.

Джерело: Камінь-Каширська РДА
Telegram Channel