Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Волинь» перемагає «Чорноморець» і обходить його у турнірній таблиці (Відео)

Андрій Тлумак готовий був розцілувати Дениса Кожанова.

Фото ua-football.com.

«Волинь» перемагає «Чорноморець» і обходить його у турнірній таблиці (Відео)

Підопічні Андрія Тлумака піднялися з 12-го місця на 7-е

«Волинь» (Луцьк) – «Чорноморець» (Одеса) – 3:2 (1:0 – Денис Кожанов, 4 хв., з пенальті; 2:0 – Міха Горопевшек, 14 хв.; 2:1 – Василь Павлов, 25 хв., з пенальті; 3:1 – Ростислав Волошинович, 30 хв.; 3:2 – Віталій Гошкодеря, 88 хв.).

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 5-й тур. 24 серпня 2019 року. Луцьк. Стадіон «Авангард».

Після чотирьох стартових турів справи у підопічних Андрія Тлумака йшли відверто кепсько. В активі лучан було лише чотири очки (перемога, нічия та дві поразки) й 12-емісце в нижній частині турнірної таблиці.

Одесити, які ще минулого сезону грали в УПЛ, також стартували не надто вдало: дві перемоги та дві поразки.

Тож сьогодні, як кажуть , була битва не за 3 очки, а за 6. І сильнішими в ній, Богу дякуючи, виявилися підопічні Андрія Тлумака.

Тож сьогодні, як кажуть , була битва не за 3 очки, а за 6. І сильнішими в ній, Богу дякуючи, виявилися підопічні Андрія Тлумака.

Уже в дебюті поєдинку нашим вдався бліц-криг. Лише ціною фолу Сергій Воронін зупинив у своєму штрафному майданчику Дениса Кожанова – червона картка і пенальті. Денис із позначки не схибив – 1:0.

А вже на 14-ій хвилині Міха Горопевшек скористався помилкою голкіпера одеситів Дмитра Безотосного – і забив свій третій гол у трьох матчах поспіль – 2:0.

Інтрига на полі з’явилася на 25-ій хвилині після того, як м’яч у штрафному майданчику вручив у руку Сергію Сімініну – і «моряк» Василь Павлов із пенальті перехитрив-таки 37-річного Віталія Неділька.

Але вже на 30-ій хвилині волинянин знову вели 3:1 – це вдався потужний удар у дальній нижній кут «хрестоносцю» Ростиславу Волошиновичу.

Під завісу зустрічі одесити знову скоротили рахунок до мінімального, проте вже за кілька десятків секунд залишилися удев’ятьох – це з поля вилучили Дениса Норенкова.

Перемога з рахунком 3:2 – друга поспіль домашня з таким самим рахунком – підняла «Волинь» на 7-е місце в турнірній таблиці. «Чорноморець» опустився на 11-е.

А лідирують у чемпіонаті одразу троє колективів, набравши по 10 очок – це «Інгулець» з Петрового, «Агробізнес» з Волочиська і «Авангард» із Краматорська.

Відео поєдинку – ТРК «Аверс»:

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel