Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Двоє українців подолали веломарафон у 4500 кілометрів

У марафоні брав участь 141 спортсмен, та лише 65 подолали всю дистанцію змагань.

northcape4000.com

Двоє українців подолали веломарафон у 4500 кілометрів

Євген Малахановський та Ігор Устименко фінішували веломарафон Northcape4000, маршрут якого проходив з Італії до Норвегії

Про це йдеться на офіційному сайті змагань Northcape, передає УП.Життя.

"Ігор Устименко та Євген Малахановський фінішували третій NorthCape4000, відтак змагання офіційно закінчилося",- повідомляють організатори.

У марафоні брав участь 141 спортсмен, та лише 65 з них подолали всю дистанцію змагань.

"Учасники проїхали 4500 км по найкрасивішим місцям світу, витримавши неймовірні труднощі, показавши силу та рішучість, вони завоювали потужний титул - Фінішер NorthCape4000".

"Учасники проїхали 4500 км по найкрасивішим місцям світу, витримавши неймовірні труднощі, показавши силу та рішучість, вони завоювали потужний титул - Фінішер NorthCape4000", - йдеться у повідомленні організаторів Northcape.

"Не можу сказати, що це було легко, але і не скажу, що дуже складно. 4500 км ми їхали в турінгрежимі і, схоже, єдині туристи, які вижили серед "endurance cyclists". Останні кілометри відчувалися один за двадцять, не менше. Ми отримали колосальний досвід і підвищили свій скіл до небес", - розповідає про фініш Євген.

Мандрівник подякував за підтримку дружині та усім прихильникам - "Дякую всім хто був з нами. Величезне спасибі за підтримку моїй коханій".

"Ну ось і все, не було ніяких сумнівів що все це закінчитися саме на цьому місці, хоча були і моральні труднощі, з якими мені допомогла впоратися моя дружина, за що їй величезне спасибі, стільки терпіння, любові і підтримки не зміг би дати ніхто.Такі речі потрібно проживати!" - ділиться враженнями Ігор. 

"Дякую всім, хто підтримував і тим, хто не вірив, ви всі зіграли свою роль в нашому фініші. Чекайте відео на каналі 
Adventure Team", - підсумував фінішер.

Telegram Channel