Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Екс-президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко не визнає свого звільнення з посади за хамство на адресу велосипедистки Ганни Соловей

Схоже, у цього серіалу буде продовження...

Фото: ukrreporter.com.ua

Екс-президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко не визнає свого звільнення з посади за хамство на адресу велосипедистки Ганни Соловей

Планує й надалі боротися за своє місце роботи

Екс-президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко не визнав свого звільнення з посади за хамство вбік велосипедистки Ганни Соловей, повідомляє Українська правда.

"Збори (на яких Башенка відправили у відставку), що організував Грівко (новий президент ФВСУ Андрій Гривко) могли б мати вагу, але лише в випадку, якби вони відбулися за участю людей. На зборах були відсутні представники таких федерацій як: Київська область, місто Київ, Луганська область, Донецька, Житомирська, Закарпаття, Черкаська, Кіровоградська", - заявляє Олександр Башенко.

Ці збори могли б мати вагу, але лише в випадку, якби вони відбулися за участю людей.

Башенко написав про нібито кримінальне минуле Гривка. Також нагадав про конференцію 15 листопада, на якій "за ініціативою" Башенка відбудеться голосування за нового президента ФВСУ.

Як відомо, чемпіонка Європейських ігор Ганна Соловей домоглася "спортивного імпічменту" Башенка на позачерговій конференції Федерації велоспорту 20 серпня.

Юристи прогнозували судову тяганину, оскільки в Україні досі не діє юрисдикція Спортивного арбітражного суду при Національному олімпійському комітеті.

Telegram Channel