Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У 25-ти школах області відбулися мовні табори GoCamp-2019: враження школярів та волонтерів

В ігровій формі з волонтерами та місцевими учителями діти опановували  іноземну мову.

Фото: Вікторія Сех

У 25-ти школах області відбулися мовні табори GoCamp-2019: враження школярів та волонтерів

GoCamp – це найбільша волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери зі всієї планети мотивують школярів вивчати іноземні мови та відкривають світ для дітей з усіх куточків України

У  мовному таборі діти можуть взяти участь у реалізації захоплюючих проектів та завдань, спілкуючись лише англійською (або іншою іноземною) мовою між собою та з іноземним волонтером. За допомогою спеціально розробленої програми діти вчаться працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити та бути толерантними до інших.

Учасники  з таких заходів винесли хороші знання та гарні враження, а гості таборів – Даміан з Бельгії та Майк з Канади – вирушили додому з хорошими враженнями про Україну.

Цьогоріч в 25-ти школах області відбулися  мовні табори GoCamp-2019. В ігровій формі з волонтерами та місцевими учителями діти опановували  іноземну мову. Сесії тривали з 3 по 14 червня та з 12 по 23 серпня 2019 року. Волонтерів з усього світу приймали школи Маневицького, Ратнівського, Володимир-Волинського, Рожищенського та інших районів.

В ігровій формі з волонтерами та місцевими учителями діти опановували  іноземну мову.
В ігровій формі мову легше засвоювати.

Луцький район цьогоріч приймав волонтерів з Канади (ЗОШ І-ІІІ с. с. Піддубці) та з Бельгії (ЗОШ І-ІІІ ст. с. Лище). Упродовж двох тижнів діти з задоволенням ходили на ігрові інтерактивні заняття з англійської мови. Учителями місцевих шкіл (Ольга Чухілевич, Наталія Сікора) була зорганізована зустріч двох таборів Луцького району, де діти і волонтери обмінялися враженнями про табір, провели спільні ігри та забави, а також взяли участь у майстер-класах, зорганізованих Волинською обласною бібліотекою для юнацтва (Оксана Коба). Діти у переддень Дня державного прапора виготовили різні сувеніри у жовто-синіх кольорах.

Учасники  з таких заходів винесли хороші знання та гарні враження, а гості таборів – Даміан з Бельгії та Майк з Канади – вирушили додому з хорошими враженнями про Україну. Вони одностайно запевнили, що бачать величезний потенціал країни і вірять у її ефективний розвиток.

Ольга ЧУХІЛЕВИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel