Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Камінь-Каширщині вшанували героїв

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв нашої славетної Батьківщини.

ФОТО: Камінь-Каширська РДА

На Камінь-Каширщині вшанували героїв

Цьогоріч Указом Президента України Володимира Зеленського започатковано відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Також цей день - День пам’яті загиблих в Іловайську

Сайт райдержадміністрації повідомляє, що з метою гідного вшанування подвигу та увічнення пам’яті полеглих, сьогодні, 29 серпня 2019 року, керівники району поклали квіти до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та стенду пам’яті загиблим під час АТО (ООС) землякам.

Сім'ям, які втратили своїх захисників, вручені книги "Волинський небесний батальйон" про мужність волинян, котрі з перших днів збройного протистояння стали на захист рідної землі.

 Схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв нашої славетної Батьківщини.
 

У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Героїв нашої славетної Батьківщини.

Напередодні сім'ям, які втратили своїх захисників, були вручені книги "Волинський небесний батальйон" - унікальне видання про мужність волинян, котрі з перших днів збройного протистояння стали на захист рідної землі. Книга увіковічить пам’ять тих, хто віддав своє життя за мирне небо та щасливе майбутнє наших дітей.

Telegram Channel