Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Волинь» так і не взяла Київ…(Відео)

Голів глядачі у цьому матчі не побачили.

Фото fcvolyn.net.

«Волинь» так і не взяла Київ…(Відео)

Підопічні Андрія Тлумака все віддаляються від трійки призерів

Чемпіонат України. 6-й тур. «Оболонь Бровар» Київ – «Волинь» – 0:0.

Як інформує офіційний сайт луцького клубу fcvolyn.net, на матч проти команди, яка цього сезону ще не програвала,  до центру оборони «Волині» повернувся Міха Горопевшек, а у центрі нападу вийшов Ігор Карпенко. Сам матч проходив під акомпанемент ігрової та територіальної переваги «Волині». Щоправда, при цьому рідко виходило створювати по-справжньому гольові нагоди. Першою з них став удар Дениса Кожанова зі штрафного з гострого кута, однак Назарій Федорівський надійно захистив ближню «дев’ятку». Момент був у Карпенка, однак він зовсім трохи не дотягнувся до сміливого прострілу Сіаваша Хагназарі. Міг забивати Василь Курко, однак з вигідної позиції пустив «кулястого» вище воріт.

Традиційною загрозою воротам суперників від «хрестоносців» також були стандарти – під час одного із них головою пробивав Міха – над поперечиною. Для «Оболоні Бровара» тайм пройшов фактично без моментів: у одному із епізодів небезпечного удару наносив Микита Безуглий, однак м’яч влучив у когось із наших захисників. Тож на перерву команди пішли за рівного рахунку.

Фінальний свисток зафіксував безгольову нічию – не найкращий, однак точно не поганий результат для обох команд.

У другому таймі Андрій Тлумак випустив на місце лівого вінгера Олександра Климця, а Младен Бартулович опустився на більш звичну позицію в опорну зону. Утім, дуже активно після перерви заграли господарі поля.

Спочатку  Віталій Неділько врятував «Волинь» після удару головою когось із «пивоварів», діставши м’яч з-під поперечини. Ударів по наших воротах, хоч і неточних, завдавали також Юрій Бровченко та Євген Єфремов. У відповідь після проходу та передачі Климця ледь не забив Бартулович, однак Федорівський врятував команду, та ще й лайнсмен зафіксував у хорвата положення поза грою. На другу половину тайму замість Карпенка в атаку вийшов Віталій Пономар, а до нього в пару вперед пішов грати Горопевшек. Волиняни за в’язкої та обережної гри господарів пішли виривати перемогу в матчі. Міха раз за разом вигравав верхову боротьбу та створював можливості для партнерів по команді, однак «Волині» не вистачало останнього ривка, точного пасу чи нестандартного рішення. А найкращий момент був у самого словенця, який на якісь сантиметри не влучив у ворота, пробивши головою після стандарту. Момент наприкінці матчу був і у «Оболоні Бровара», однак Ігор Мединський не перетворив у гол скидку Олександра Батальського.

Тож фінальний свисток зафіксував безгольову нічию – не найкращий, однак точно не поганий результат для обох команд.

Після 6 матчів у «Волині» лише 8 очок і 8-е місце у турнірній таблиці. А лідирує «Агробізнес» із Волочиська Хмельницької області – 13 очок.

Telegram Channel