Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Українка стала фіналісткою конкурсу «Міс Італія-2019»

Фінал конкурсу буде транслюватися в прямому ефірі.

Молодий буковинець

Українка стала фіналісткою конкурсу «Міс Італія-2019»

20-річна Ірина Ніколі, яка народилася у Чернівцях, боротиметься за звання "Міс Італія 2019"

Про це у фейсбуці повідомив голова Християнського товариства українців в Італії, координатор оргкомітету “Євромайдан Рим” Олесь Городецький, передає molbuk.ua.

"20-річна українка, Ірина Ніколі (Iryna Nicoli) стала фіналісткою італійського національного конкурсу "Міс Італія 2019". У попередньому відборі вона виграла титул "Miss Miluna Lombardia" , - пише Олесь Городецький.

Щоб підтримати Ірину, необхідно проголосувати за неї, надіславши число 52 на номер, вказаний під час трансляції в прямому ефірі на каналі RAI UNO 6 вересня 2019 року о 21.15.

Як повідомляє офіційний сайт конкурсу, Ірина народилася у Чернівцях, а зараз проживає в містечку Алта Валле Інтеві, в провінції Комо (Італія).

Наразі вона навчається в університеті у Швейцарії на факультеті економіки та менеджменту. Упродовж 14 років Ірина займалася карате (коричневий пояс), плаванням, лижним спортом, тенісом. З 7 років грає на саксофоні. Знімалася в другорядних ролях в кіно, у фільмі "Murder Mystery".

 

Фінал конкурсу буде транслюватися в прямому ефірі на каналі RAI UNO 6 вересня 2019 року о 21.15. Вести конкурс буде відомий італійський актор Флавіо Інсінна. Ірина Ніколі виступатиме під номером 52.

Щоб підтримати Ірину, необхідно проголосувати за неї, надіславши число 52 на номер, вказаний під час трансляції.

Telegram Channel