Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині обговорили проєкти школярів з Колок та польського Згежа

Міжнародний проект триває.

kolkyrada.gov.ua

На Волині обговорили проєкти школярів з Колок та польського Згежа

В актовому залі ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» учасники польсько-українського проєкту «Майбутнє залежить від нас» провели громадські дебати, що стосувалися конструктивних змін в найближчому середовищі. В холі школи була представлена виставка «Метаморфози», де показано місця селища Колки та міста Згежа (Польща), які за задумами молодіжних ініціатив потребують змін

Підготовлені презентаційні ідеї активної молоді стосувались: і покращення доріг, і реконструкції адміністративних приміщень, і створення відпочинкових зон, а також облаштування громадських місць відпочинку.

У даному проєкті ми показуємо кожній молодій і дорослій людині,що вони є відповідальними за своє місце проживання, і може невеликими зусиллями зробити те місце кращим для проживання, що в подальшому змінить і все селище.

Координатор цього проєкту із польської сторони пані Беата зазначила: «Ніщо так не мотивує, як перемога та позитивний досвід. І гроші для цього – не головне. Головне – бажання та щоденна праця, і все вдасться. І в даному проекті ми показуємо кожній молодій і дорослій людині,що вони є відповідальними за своє місце проживання, і може невеликими зусиллями зробити те місце кращим для проживання, що в подальшому змінить і все селище».

З словами підтримки даних ідей виступила заступник селищного голови Тетяна Бобік, яка сказала, що кожний ідейний проєкт важливий для містечка. Також наголосила, що саме молоді люди нашої громади, молоді лідери не лише мотивують, а й дають поштовх і змушують працювати. У них стільки різних ідей, що потрібно три життя прожити, аби встигнути реалізувати все з ними та для них.

Джерело: Офіційний сайт Колківської ОТГ
Telegram Channel