Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцькому міському центрі зайнятості відбулося бліц-навчання для підприємців

Учасники заходу отримали відповіді на питання, що їх цікавили, обмінялись думками та досвідом.

lutskrada.gov.ua

У Луцькому міському центрі зайнятості відбулося бліц-навчання для підприємців

Триває інформаційно-консультаційна декада служби зайнятості «Підтримка розвитку малого бізнесу»

В рамках її проведення в Луцькому міському центрі зайнятості відбулося бліц-навчання для підприємців за участю представників управління з питань праці Луцької міської ради Інни Савчук  та Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Олександра Галайко, інформсує Луцька міська рада.

Надати методичну допомогу, проінформувати та убезпечити роботодавців від здійснення порушень, наслідком яких може стати притягнення до відповідальності – основна мета цієї зустрічі. На ній розглянули наступні питання: мінімальні гарантії в оплаті праці,відповідальність за порушення законодавства про  працю, особливості здійснення державного контролю  за додержанням законодавства, подання звітності щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообовʼязкове соціальне страхування.

Надати методичну допомогу, проінформувати та убезпечити роботодавців від здійснення порушень, наслідком яких може стати притягнення до відповідальності – основна мета цієї зустрічі.  

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Луцького міського центру зайнятості Валерій Воробей в свою чергу нагадав про інструменти служби зайнятості щодо підтримки малого бізнесу, ознайомив з роботою відділу рекрутингу, його здобутками та перспективами співпраці. 

Учасники заходу отримали відповіді на питання, що їх цікавили, обмінялись думками та досвідом.

Telegram Channel