Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Впіймали 34-річного підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної школярки

Немає слів...

Фото: Національна поліція

Впіймали 34-річного підозрюваного у зґвалтуванні 12-річної школярки

Негідник підстеріг дитину дорогою зі школи...

У Харкові поліція затримала чоловіка за зґвалтування малолітньої школярки.

Зловмисником виявився безробітний 34-річний харківʼянин. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, інформує Відділ комунікації поліції Харківської області.

Викрили чоловіка працівники Управління карного розшуку, Управління стратегічних розслідувань ГУНП в Харківській області та Індустріального відділу поліції на вулиці близько 16:00 12 вересня. Наразі проводяться всі необхідні слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. 

12-річна дівчина поверталася зі школи, коли зловмисник підійшов до неї на вулиці. Він вдарив її в обличчя, затягнув у посадку і зґвалтував.

Нагадаємо, що подія сталася вчора в Індустріальному районі. 12-річна дівчина поверталася зі школи, коли зловмисник підійшов до неї на вулиці. Він вдарив її в обличчя, затягнув у посадку і зґвалтував. Дівчинка самостійно повернулася додому, після чого малолітню з травмами і забиттями доставили до лікарні.

Слідчим Індустріального відділу поліції проводиться досудове розслідування за ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років. Призначена низка експертиз.

Telegram Channel