Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Волинь» на доданих хвилинах вигризає нічию в «Балкан»

Хоч так!

Фото: sobitie.com.ua

«Волинь» на доданих хвилинах вигризає нічию в «Балкан»

Після першого тайму лучани «летіли» з рахунком 0:2...

«Волинь» (Луцьк) – «Балкани» (Зоря, Одеська область) – 2:2 (0:1 – Микола Златов, 15 хв. (з пенальті); 0:2 – Руслан Паламар, 38 хв.; 1:2 – Віталій Пономар, 67 хв.; 2:2 – Младен Бартуловіч, 90+4 хв. (з пенальті))

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга. 9 тур. 15 вересня 2019 року. Луцьк. Стадіон «Авангард». Головний суддя О. Солов'ян.

У заключному матчі дев'ятого туру Чемпіонату України з футболу в Першій лізі луцька «Волинь» приймала на «Авангарді» футбольний клуб «Балкани» із села Зоря, що в Саратському районі Одещини.

В активі підопічних Андрія Тлумака перед цим поєдинком було 12 набраних очок (три перемоги, три нічиїх, дві поразки) та дев'яте місце в турнірній таблиці.

У вболівальників «Волині» були сміливі сподівання на домашню перемогу, яка б дозволила лучанам поліпшити своє турнірне становище. Де там – після першого тайму ми «летіли» з рахунком 0:2!

Натомість «Балкани» у нинішній першості вже геть не хапали зірок із неба: лишень п'ять очок після восьми поєдинків і передостаннє місце в турнірній таблиці. 

Тож у вболівальників «Волині» були сміливі сподівання на домашню перемогу, яка б дозволила лучанам поліпшити своє турнірне становище.

Де там – після першого тайму ми «летіли» з рахунком 0:2!

У середині другого тайму лучани відіграли один м'яч – гол на свій рахунок записав Віталій Пономар.

Попри усі зусилля підопічних Тлумака, гра поволенькі котилася до прикрої домашньої поразки. Та все ж на доданих хвилинах поєдинку головний арбітр наважився поставити пенальті у ворота гостей (до речі, відкрили рахунок вони також «з точки»). Младен Бартуловіч пробив без жодних шансів для голкіпера «Балкан» Олексія Паламарчука – у самісіньку «дев'ятку»!

2:2 – і у «Волині» ще лишалося трохи часу, аби вирвати перемогу!

Таки не судилося – нічия.

Якби до початку поєдинку якийсь провидець напророкував «хрестоносцям» домашню «мирову» в поєдинку з одним із аутсайдерів першості – його б, вочевидь, просто віддухопелили вболівальники лучан...

Проте з огляду на те, що до поразки лишалося якихось пів кроку – маємо вдовольнитися і цим очком.

«Волинь» набирає 13 пунктів і посідає восьме місце в турнірній таблиці. Ще трохи – і трійка лідерів (це «Рух», у якого 20 очок, і «Агробізнес» з «Оболонню-Броварем», у яких по 19) зникне з поля нашого зору...

Telegram Channel