Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ганебні 0:3 – англійці показали реальний рівень «Шахтаря» (Відео)

«Учіться, як треба забивати!»

Фото sport.ua.

Ганебні 0:3 – англійці показали реальний рівень «Шахтаря» (Відео)

Тоді страшно робиться від того, який слабкий український чемпіонат…

Ліга чемпіонів-2020. 1 тур. Група «С». «Шахтар» (Україна) – «Манчестер Сіті» (Англія) – 0:3 (0:1 – Ріяд Марез, 24 хв.; 0:2 – Ілкай Гюндоган, 38 хв.; 0:3 – Габріел Резус, 76 хв.).

Команда, яка змітає суперників в національній першості, виглядала слабачком у протистоянні з чемпіоном Англії. І хай там говорять, що якби Морайєс використав свої виходи один-на-один, то… Якби у роті росли гриби. Якби не Андрій Пятов, то рахунок був би взагалі непристойним. Хоч і 0:3 на своєму полі – це вже ганьба…

Якби не Андрій Пятов, то рахунок був би взагалі непристойним. Хоч і 0:3 на своєму полі – це вже ганьба…

– У нас була парочка моментів. Але, щоб взяти очки з «Манчестер Сіті», потрібно забивати. Вони забивають всім командам. Вони відмінно біжать, розкривають зон… У них було два моменти – вони два голи забили. А ми свої моменти не забили. Ми пропустили через індивідуальні помилки. Було багато обрізок і багато браку. Ми грали з дуже сильною командою. Будемо намагатися набирати очки з іншими командами, – заявив після матчу півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко.

До речі, в іншому матчі нашої групи «С» зафіксовано сенсаційний результат: «Динамо» (Загреб, Хорватія) – «Аталанта» (Італія) – 4:0.

 

Telegram Channel