Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Олександрія» прогнозовано програла німцям – 1:3. Коментар Шарана

Усі знали, що нам могло допомогти лише диво в цьому матчі.

Фото rbc.ua.

«Олександрія» прогнозовано програла німцям – 1:3. Коментар Шарана

«Вольфсбург» показав хороший урок дебютантам групового етапу Ліги Європи

Ліга Європи. Група «І». «Вольфсбург» (Німеччина) – «Олександрія» (Україна) – 3:1 (1:0 – Максіміліан Арнольд, 20 хв.; 2:0 – Адмір Мехмеді, 24 хв.; 2:1 – Євген Банада, 66 хв.; 3:1 – Йосіп Брекало, 67 хв.).

– Головне, що ми дійсно показали непогану гру, як для новачка Ліги Європи, – заявив після матчу головний наставник українського клубу Володимир Шаран. – Хлопці вийшли без мандражу, це було помітно, й поєдинок почали непогано. Я не можу сказати, що «Вольфсбург» нас повністю переграв.

Я не можу сказати, що «Вольфсбург» нас повністю переграв.

Так, майстерність гравців «Вольфсбурга» дійсно на високому рівні, й перші м’ячі трішки надломили хлопців. Але в другому таймі ми побачили, що ми спроможні грати краще, ніж у першому. Хоча, й перший тайм теж був непоганий по реалізації гри. Забивши м’яч, звичайно, була якась надія, що ми можемо забити другий, але дуже швидко пропустили третій м’яч. Та все одно, я задоволений грою наших футболістів. Вони дійсно показали непогану, змістовну гру. Але майстерність і досвід команди суперника вищі, – цитує тренера sport.ua.

Результат іншого матчу групи «І»: «Гент» (Бельгія) – «Сент-Етьєн» (Франція) – 3:2.

Нагадаємо, що раніше в Лізі Європи київське «Динамо» змогло в кінці поєдинку вирвати перемогу у шведського «Мальме» – 1:0.

А натомість донецький «Шахтар» був битий у рідних стінах англійським «Манчестер Сіті» – 0:3.

 

Telegram Channel