Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку інспекторам служби пробації передали ноутбуки

Тепер інспектори мають нові ноутбуки для роботи.

lutskrada.gov.ua

У Луцьку інспекторам служби пробації передали ноутбуки

Центру пробації Волині займається соціалізацією осіб, які повернулися з місць позбавлення волі

У рамках реалізації Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень у місті Луцьку на 2018-2020 роки, перший заступник міського голови Григорій Недопад передав інспекторам служби пробації п’ять ноутбуків для поліпшення якості та оперативності роботи, інформує Луцька міська рада.

Програму реалізовують з метою забезпечення підвищення загального рівня безпеки, зменшення кількості правопорушень, забезпечення безпеки населення міста Луцька шляхом розроблення та здійснення комплексу заходів, спрямованих на усунення причин та умов учинення протиправних діянь, а також налагодження дієвої співпраці органів пробації та місцевих органів виконавчої влади.

Програму реалізовують з метою забезпечення підвищення загального рівня безпеки, зменшення кількості правопорушень, забезпечення безпеки населення міста Луцька.

Григорій Недопад зазначив: “У Луцьку вдвічі знижено рівень скоєння повторних злочинів особами, що відбули покарання, завдяки діяльності Центру пробації Волині. Ця установа виконує дуже важливу соціальну місію, займаючись соціалізацією осіб, які повернулися з місць позбавлення волі. Інспектори “Центру пробації” мають непростий досвід роботи із людьми, які свого часу скоїли злочини й порушили закон, але, завдяки працівникам установи, змогли стати на правильний життєвий шлях, знайти роботу і почати нове життя. Щиро вдячний керівнику філії у Волинській області Юрію Перику та усьому колективу за непросту, але успішну роботу, за високі результати у роботі”.

Telegram Channel