Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Футболісти із Каменя-Каширського привезли «золото» з Литви

І Камінь-Каширський прорекламували, і вражень набралися!

kamadm.gov.ua

Футболісти із Каменя-Каширського привезли «золото» з Литви

Вперше футбольна команда активістів та любителів спорту «Ветерани-Камінь» взяла участь у міжнародному футбольному турнірі «VILNIUS OPEN», який відбувся 14-15 вересня 2019 року у місті Вільнюс (Литва)

«Запрошення від Робертаса Тауткуса – директора Литовського футбольного союзу гравців стала приємною несподіванкою, адже на змаганнях такого рівня команда участі ще не брала», – повідомляється на сайті Камінь-Каширської адміністрації.

Підготовка і спортивна майстерність волинських футболістів далися в знаки – заслужена перемога і золото у нас!

Українські футболісти не тільки позмагались з іноземцями, а й мали можливість приєднатись до великого свята, познайомитись із Вільнюсом – столицею Литви. Адже саме у вересні у Вільнюсі проходять дні Столиці, насичені різноманітними заходами.

Упродовж двох днів на національному стадіоні Литви відбувалися футбольні баталії. В них взяли участь 4 команди: «SVAJONE» (Литва), «ВЕТЕРАНИ-КАМІНЬ» (Волинська обл.), «NEREALAS» (Литва), «СМИГА» (Рівненська обл.).

«Усі матчі проходили в непередбачуваній, цікавій та безкомпромісній боротьбі. Та все ж підготовка і спортивна майстерність волинських футболістів далися в знаки – заслужена перемога і золото у нас!», – йдеться на сайті РДА.

Telegram Channel