Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
«Волинь» поступається «Минаю» в Кубку України (Відео)

Не бачити лучанам цього сезону Кубок України, як власних вух...

Фото: УНІАН

«Волинь» поступається «Минаю» в Кубку України (Відео)

Долю матчу вирішив один м'яч, забитий закарпатцями під завісу зустрічі

«Минай» (Минай, Закарпатська область) – «Волинь» (Луцьк) – 1:0 (Олег Маїк, 85 хв.)

Кубок України 2019/2020. 1/16 фіналу. 25 вересня 2019 року. Минай. Стадіон «Минай-Арена».

На кубковий матч наша команда приїхала дещо тісною заявкою із 15 чоловік, а свій шанс, як і обіцяв Андрій Тлумак, отримали футболісти, які отримали мало ігрового часу або зовсім ще не грали за основну команду цього сезону, повідомляє ФК «Волинь».   

«Минай» намагався організувати тиск на ворота «Волині» на початку матчу. Саме господарі поля створили перший хороший момент – Владиславу Леванідову довелося продемонструвати свою майстерність, щоб відбити удар екс-волинянина Вадима Страшкевича.

Волиняни намагалися йти вперед навіть удев’ятьох, однак змінити рахунок не змогли. У підсумку – поразка з неприємним присмаком суддівської однобокості та виліт «Волині» з Кубка України.

Ближче до середини першого тайму «Хрестоносці» вирівняли гру, і тепер працювати довелося Артему Кулінічу. Спочатку він потягнув з нижнього кута дальній удар Артура Рябова, а на 25-й хвилині врятував команду під час дуелі з Віталієм Пономарем – наш нападник обігрував воротаря, однак пробити його з гострого кута так і не зміг. Гра була рівною та гострою з обох боків. Так, кращий бомбардир «Минаю» Анатолій Нурієв головою пробив вище воріт. А далі в гру знову вступали голкіпери – Кулініч відбив ще один постріл Рябова, а Владислав Леванідов здійснив гарний сейв після дальнього пострілу Михайла Кополовця. Граючий спортивний директор команди господарів взагалі, як виявилося потім, здійснив вирішальний вплив на гру, за перший тайм заробивши три геть неочевидні жовті картки для наших футболістів. А на перерву команди пішли без забитих голів.

З самого початку другого тайму «Волинь» залишилася у меншості – арбітр без роздумів дав другу жовту картку Андрію Стрижеусу за порушення у центрі поля.

Василь Кобін зреагував моментально, випустивши на поле ще одного бомбардира – Роберта Гегедоша, і той одразу двічі пробивав по воротах Леванідова головою, однак свої моменти так і не реалізував. Голкіпер «Волині» взагалі видав шикарний матч, і знову рятував «Хрестоносців» після моментів Василя Пиняшка та Нурієва. Шикарну нагоду для гола мала й «Волинь» - подача з лівого флангу знайшла на протилежному куті карної зони Назара Мельничука, який потужно вистрілив повз дальній кут воріт. А далі на перший план знову вийшов арбітр Віктор Копієвський. Протягом 8 хвилин він «привітав» Ігоря Карпенка з Днем народження двома необов’язковими жовтими картками – першу нашому нападнику дав за сумнівну симуляцію, а потім жорстоко покарав за порушення правил у центрі поля. Обезкровлена «Волинь» продовжувала захищатися – Анатолій Ульянов самовіддано кинувся під удар Нурієва, а Леванідов черговий раз приємно здивував, чудовим сейвом зреагувавши на удар Ігоря Вагіна!

Утім, маючи тотальну кількісну більшість, свого гравці «Минаю» таки досягнули – на 85-й хвилині простріл із лівого флангу точним ударом замкнув Олег Маїк – 1:0.

Волиняни намагалися йти вперед навіть удев’ятьох, однак змінити рахунок не змогли. У підсумку – поразка з неприємним присмаком суддівської однобокості та виліт «Волині» з Кубка України. Однак довго без футболу сумувати не доведеться – уже в неділю, 29 вересня, наша команда прийме лідерів Першої ліги з «Агробізнесу». 

Telegram Channel