Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
У Ківерцівському районі в ДТП загинув невідомий чоловік

Поліцейські встановлюють особу загиблого

Укрінформ

У Ківерцівському районі в ДТП загинув невідомий чоловік

Учора, 25 вересня, близько 21 години на автодорозі поблизу села Ставок Ківерцівського району вантажівка “Renault Magnum” збила на смерть велосипедиста, котрий рухався в попутному напрямку. Поліцейські встановлюють особу загиблого

За кермом вантажівки перебував 37-річний житель міста Нововолинськ. Велосипедист від отриманих травм помер на місці пригоди. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Загиблий чоловік був одягнений у синьо-рожеву шапку, куртку синього та гранатового кольорів, сіру кофту, сині джинси, коричневі босоніжки. Рухався на велосипеді типу «дамка», сірого кольору іноземного виробництва.

Загиблий чоловік був одягнений у синьо-рожеву шапку, куртку синього та гранатового кольорів, сіру кофту, сині джинси, коричневі босоніжки.

Поліція звертається з проханням до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо особи загиблого, повідомити поліцію за наступними номерами телефонів: (8-03322) 742225, 050-240-81-84 або на лінію «102».

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди відомості внесли до Єдиного реєсту досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Нагадаємо, що у вівторок, 24 вересня, на автодорозі, сполученням «Київ-Ковель-Ягодин», поблизу села Годовичі Турійського району  в ДТП загинуло дві людини, шестеро травмувалися.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel