Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Команда рятувальників Волинської області завоювала ІІІ місце на міжнародних змаганнях

Наша команда впевнено трималась у групі лідерів.

vl.dsns.gov.ua

Команда рятувальників Волинської області завоювала ІІІ місце на міжнародних змаганнях

Наприкінці вересня у місті Варна (Болгарія) відбувся VI Міжнародний турнір «Кубок Одесос-2019» з пожежно-прикладного спорту

Змагання проводили у наступних видах: підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху, подолання 100-метрової смуги з перешкодами, бойове розгортання від пожежної мотопомпи, пожежна естафета 4х100 метрів, інформує Управління ДСНС у Волинській області.

Честь Волинської області захищали: майстри спорту Сергій Матвійчук, Андрій Римар, Роман Божук, Дмитро Герасименко, Василь Стасюк, кандидат в майстри спорту Володимир Климюк та тренери команди, заслужений майстер спорту Юрій Сафатюк, майстер спорту СРСР Ярослав Немченко.

Участь у змаганнях в Болгарії взяли 20 команд, з них 9 команд з інших країн (в тому числі команди з Волинської та Одеської областей України).

Завдяки високим результатам кожного з волинських спортсменів у особистому заліку, наша команда впевнено трималась у групі лідерів. У бойовому розгортанні від пожежної мотопомпи волинянам не вдалось покращити свій рекорд, який є одночасно рекордом України, але все ж таки наші спортсмени продемонстрували хороший результат і це дозволило перед останнім, вирішальним видом – пожежною естафетою, боротись за медалі змагань.

Участь у змаганнях в Болгарії взяли 20 команд, з них 9 команд з інших країн (в тому числі команди з Волинської та Одеської областей України). 

У пожежній естафеті волиняни могли розраховувати тільки на одну спробу, оскільки кількість учасників команди не дозволяла виставити ще одну команду з 4-х спортсменів. Це, певною мірою, підвищувало відповідальність за ціну помилки. І, до честі наших спортсменів-рятувальників, виступ у пожежній естафеті вдався їм вдалим! П’яте місце в останньому виді змагань (а поступились лідеру менше 4 сек), дозволило розділити другу і третє сходинки п’єдесталу пошани у загальнокомандному заліку з командою Румунії.

У турнірі брали участь також і дівчата-рятувальниці. Жінки змагались у наступних видах: підйом по штурмовій драбині у вікно 2-го поверху, подолання 100-метрової смуги з перешкодами, бойове розгортання від пожежної мотопомпи, пожежна естафета 4х100 метрів. Волинянка Юлія Гаврилюк здобула срібну нагороду в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами і впевнено виграла у своїх суперниць в підйомі у вікно 2-го поверху по штурмовій драбині!

Telegram Channel