Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцьк – другий в рейтингу публічності місцевого самоврядування

На показники публічності вплинув факт системного оновлення інформації та наповнення нового офіційного сайту Луцької міської ради.

lutskrada.gov.ua

Луцьк – другий в рейтингу публічності місцевого самоврядування

Луцька міська рада посіла друге місце у загальнонаціональному рейтингу Індексу публічності місцевого самоврядування

ВГО «Громадянська мережа ОПОРА» спільно з ЛМГО «Центр політичного аналізу та виборчого консалтингу» у Луцьку презентували Індекс публічності органів місцевого самоврядування, інформує Луцька міська рада.

За результатами дослідження Луцька міська рада посіла друге місце серед міст обласного значення у загальнонаціональному рейтингу Індексу публічності місцевого самоврядування у 2018 році і тим самим покращила минулорічний показник на одну позицію. Луцьк поступається у першості лише Івано-Франківську. Варто зазначити, що у попередні роки місто Луцьк також демонструвало найвищі показники відкритості, прозорості та підзвітності поряд із муніципалітетами Івано-Франківська, Києва та Вінниці.

Луцьк поступається у першості лише Івано-Франківську. Варто зазначити, що у попередні роки місто Луцьк також демонструвало найвищі показники відкритості, прозорості та підзвітності поряд із муніципалітетами Івано-Франківська, Києва та Вінниці. 

У 2018 році на 16,95 відсотка зріс показник публічності секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови. Також покращився показник публічності виконавчих органів міської ради (82,33 відсотка), натомість показник публічності депутатського корпусу дещо знизився.

На показники публічності вплинув факт системного оновлення інформації та наповнення нового офіційного сайту Луцької міської ради. Позитивними практиками у роботі міської ради відзначено: проєкт «Відкрите місто», якісна робота ЦНАПу, використання системи електронних закупівель Prozorro, реалізація бюджету участі, відеотрансляції пленарних засідань ради та виконавчого комітету.

Telegram Channel