Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Нововолинську вісім футбольних команд змагаються за кубок переможця

У змаганнях беруть участь команди з України, Словаччини та Білорусі.

novovolynsk-rada.gov.ua

У Нововолинську вісім футбольних команд змагаються за кубок переможця

Чотирнадцять років поспіль проходить турнір з міні-футболу пам’яті колишнього директора спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» Олександра Грицюка

За кубок першості змагаються 8 юнацьких команд з міст Ізяслав Хмельницької, Соснівка Львівської, Вараш Рівненської областей і Ковеля та дві нововолинські команди: ДЮСШ «Шахтар» та «Новік», інформує Нововолинська міська рада. Окрім них, учасниками змагань є юні футболісти з міст Столін (Білорусь) та Стропков (Словаччина).

Учора на спортивному комплексі Нововолинського ліцею № 1 відбулося урочисте відкриття заходу.

Капітанам команд та їх наставникам перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський вручив сувеніри, а дівчатка в українському вбранні піднесли короваї.

Учасників змагань привітав мер міста Стропков, суддя міжнародної категорії Ондрей Брендза, який до 2016 року обслуговував матчі Ліги Європи УЄФА. 

Учасників змагань привітав мер міста Стропков, суддя міжнародної категорії Ондрей Брендза, який до 2016 року обслуговував матчі Ліги Європи УЄФА. Ондрей Брендза буде одним із рефері футбольного турніру у місті шахтарів. Гість висловив задоволення тим, що вперше з командою юніорів представляє своє місто на міжнародному турнірі в Нововолинську.

Світлу пам'ять про Олександра Грицюка вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти на його могилу. На завершення урочистості прозвучали Гімни України, Словаччини та Білорусі.

Учора учасники вже зіграли кілька матчів. Сьогодні визначаться переможці й призери, які будуть нагороджені кубками та медалями.

Telegram Channel