Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Футбольні хулігани зірвали поєдинок між «Балканами» та «Чорноморцем»

Отакої!

Скріншот: УНІАН

Футбольні хулігани зірвали поєдинок між «Балканами» та «Чорноморцем»

Матч зупинили за рахунку 1:1

В Одеській області через хуліганські дії фанатів зірваний матч між командами Першої ліги «Чорноморець» і «Балкани», який проходив в селі Зоря Саратського району.

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався 5 жовтня під час поєдинку між цими командами. Як відзначається, під час гри один з групи вболівальників, яка перебувала за межами стадіону, вибіг на поле з запаленим фаєром. До нього приєднались його товариші, кидаючи в бік стадіону петарди.

«Правоохоронці, які забезпечували правопорядок та публічну безпеку під час спортивного заходу, негайно припинили протиправні дії молодих людей і доставили всіх у відділення поліції. Дев'ять осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство та непокору законним вимогам правоохоронців», - заявили в главку.

На правопорушників складено протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст. 185 (непокора законним вимогам працівника міліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали будуть направлені до суду, який визначить їм покарання згідно з чинним законодавством.

Матч зупинено на 72-й хвилині, на момент вимушеної зупинки гри рахунок був 1:1.

Як повідомили в клубі «Чорноморець», на матч, що проходив у Зорі, зібралося 1,5 тис. глядачів. Матч зупинено на 72-й хвилині, на момент вимушеної зупинки гри рахунок був 1:1.

«Нормальний перебіг поєдинку порушили неадекватні фанати. Спочатку вони стали інтенсивно використовувати піротехніку і вибігли на поле (арбітр призупинив гру), а потім влаштували серйозні заворушення на своєму секторі. Арбітр Олександр Титов на 72-й хвилині вивів команди з поля. Через якийсь час по стадіону оголосили, що з міркувань безпеки матч не буде продовжений...», - повідомили в клубі.

Зі слів очевидців, фанати билися, кидали петарди і палили сидіння на трибунах.

Telegram Channel