Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Футбольний турнір у Нововолинську покликав спортсменів з – за кордону

Андрій Сторонський нагородив переможців змагань!

Роксолана Вишневич

Футбольний турнір у Нововолинську покликав спортсменів з – за кордону

Чотирнадцять років поспіль у шахтарському місті проходять змагання з міні-футболу пам’яті колишнього директора спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар» Олександра Грицюка, який трагічно загинув

Світлу пам'ять про нього перед спортивними поєдинками вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти на могилу.

Днями за кубок першості змагалися вісім юнацьких команд з міст Ізяслав Хмельницької, Соснівка Львівської, Вараш Рівненської областей, Ковеля та дві нововолинські команди - ДЮСШ «Шахтар» і «Новік». Знаково, що учасниками змагань стали також юні футболісти з міст Столін (Білорусь) та Стропков (Словаччина).

За результатами поєдинків першість виборола команда «Новік» з Нововолинська. Другими стали гості зі Словаччини, третіми – ковельчани.

Під час урочистого відкриття перший заступник Нововолинського міського голови, секретар ради Андрій Сторонський висловив задоволення , що географія учасників цих змагань з кожним роком ширшає. Капітанам команд та їх наставникам він вручив сувеніри, а дівчатка в українському вбранні піднесли чудові короваї. Учасників змагань привітав мер міста Стропков, суддя міжнародної категорії Ондрей Брендза, який до 2016 року обслуговував матчі Ліги Європи УЄФА, а цього разу став суддею у Нововолинську. Закордонний гість радісно мовив, що вперше з командою юніорів представляє своє місто на міжнародному турнірі в Нововолинську.

Команди юних футболістів до турніру готові.
Команди юних футболістів до турніру готові.

 - Я втішений тим, що зібралося багато юних футболістів. До речі, футбол у нас – гра народна. Отож переконаний, що приїхали ми до вас хоч і вперше, але не востаннє. Нехай переможе дружба,- сказав Ондрей Брендза.

За результатами поєдинків першість виборола команда «Новік» з Нововолинська. Другими стали гості зі Словаччини, третіми – ковельчани. Усі вони нагороджені кубками та грамотами. На завершення змагань прозвучали Гімни України, Словаччини та Білорусі.

Роксолана Вишневич

Telegram Channel