Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Відкритий урок з футболу» провели на Камінь-Каширщині

Свято футболу було і для хлопчиків, і для дівчаток.

Камінь-Каширська РДА

«Відкритий урок з футболу» провели на Камінь-Каширщині

Масштабне спортивне дійство зібрало юних футболістів, учнів шкіл району, кращих футбольних фахівців з-поміж вчителів фізичної культури та тренерів ДЮСШ

Сьогодні, 9 жовтня 2019 року, футбольне поле стадіону «Колос» міста Каменя-Каширського стало ареною для проведення «Відкритого уроку з футболу» – фестивалю, організованого за підтримки Української асоціації футболу та Благодійного фонду «Розвиток футболу України».

Масштабне спортивне дійство зібрало юних футболістів, учнів шкіл району, кращих футбольних фахівців з-поміж вчителів фізичної культури та тренерів ДЮСШ.

Відповідальні тренери ділилися з дітьми секретами футболу, знайомили з вправами, які допомагають розвинути влучність, швидкість та витривалість.

Знаково, що відкритий урок з футболу проходить напередодні Дня захисника України, адже саме молоде покоління є спадкоємцем патріотичних традицій нашого народу та гартує здоровий козацький дух.

Варто зауважити, що окрім команд, які були сформовані із хлопчиків, футбольні прийоми та навички освоювали і команди дівчаток.

 

 На свято футболу завітали національний координатор проєкту від Української асоціації футболу Євгеній Столітенко, заступник голови Федерації футболу Волині Василь Кохановський, перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік, міський голова Василь Бондар та начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віктор Пась.

– Щира подяка Українській асоціації футболу, Волинській федерації футболу за проведення заходу такого масштабу на теренах Камінь-Каширщини. Знаково, що відкритий урок з футболу проходить напередодні Дня захисника України, адже саме молоде покоління є спадкоємцем патріотичних традицій нашого народу та гартує здоровий козацький дух. Тож бажаю усім учасникам спортивного дійства успіхів, наснаги та чудового настрою, – звернувся до присутніх Олександр Михалік.  

За підсумками чемпіонату Волині з футболу 2018/2019 років команди футбольного клубу «Камінь-Каширський» (дублери) та дорослий склад отримали кубки за зайняте ІІІ місце (тренери: Володимир Невар та Руслан Бобко).

Джерело: Камінь-Каширська райдержадміністрація
Telegram Channel