Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Суд постановив допитати Трубу і Портнова у справі нападу на Порошенка

Під час інциденту постраждали співробітники Управління державної охорони.

ВЗ.

Суд постановив допитати Трубу і Портнова у справі нападу на Порошенка

Шевченкіський районний суд м. Києва прийняв ухвалу, відповідно до якої Андрій Портнов і директор ДБР Роман Труба мають бути допитаними в якості свідків у кримінальному провадженні у справі нападу на п’ятого президента України Петра Порошенка, під час якого постраждали співробітники Управління державної охорони

Про це повідомив і оприлюднив копію документа адвокат Ігор Головань. «Кримінальне провадження зареєстроване, однак слідчий Національної поліції чогось не хотів допитати осіб, які створили для організації нападу всі умови. Мова про директора ДБР Романа Трубу і телеграм-блогера Андрія Портнова. Шевченківський суд помилку слідчого виправив і постанову про відмову у задоволенні клопотння представника потерпілих про допит Р.М.Труби та А.В.Портнова скасував», – зазначив пан Головань.

Шевченківський суд помилку слідчого виправив і постанову про відмову у задоволенні клопотння представника потерпілих про допит Р.М.Труби та А.В.Портнова скасував

Нагадаємо, що у липні 2019 року поліція Києва розпочала кримінальне провадження стосовно інциденту біля будівлі Державного бюро розслідувань, під час якого невідомі спробували напасти на екс-президента Петра Порошенка. Після його з допиту на капот автомобіля Порошенка застрибнув чоловік. Підбігли охоронці Порошенка, стягли чоловіка з машини. Зав’язалася бійка. Невідомий застосував газовий балончик. Втрутилася «поліція діалогу».

«Близько 17-ї години група осіб заблокувала автомобіль Петра Порошенка та вступила в конфлікт із його охороною. Зловмисники з місця події втекли», – повідомила поліція.

 

 

Джерело: УП.
Telegram Channel