Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Лучанка заявила про спробу викрадення дитини, але відмовилася написати заяву в поліцію

Правдивість повідомлення перевіряє поліція.

Pexels

Лучанка заявила про спробу викрадення дитини, але відмовилася написати заяву в поліцію

Правоохоронці перевіряють цю інформацію

Учора, 9 жовтня, до поліції надійшло повідомлення від 39-річної лучанки про те, що невідомий чоловік наче намагався викрасти її 9-річного сина.

Жінка, зокрема, повідомила, що зі слів її дитини, подія сталася орієнтовно по 19 годині, місце пригоди встановлюється. Вона зазначила, що на чорному автомобілі до узбіччя під’їхав невідомий чоловік й наче намагався його викрасти. 

Жінка відмовилася писати заяву щодо можливого злочину.

 Відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Як повідомили нам джерела у правоохоронних органах, жінка відмовилася писати заяву щодо можливого злочину. Водночас інформація про спробу викрадення активно поширюються в соцмережах. Зокрема йдеться, що зловмисник на школяра, який вирвався з його рук нацькував собаку, але той втік.

Коментуючи на офіційному сайті поліції цей випадок, правоохоронці нагадали, що завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та неправдивий виклик спецслужб тягнуть за собою як адміністративну так і кримінальну відповідальність.

Telegram Channel