Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську відкрили меморіальну дошку Герою

Десять Героїв навчалися в училищі.

Світлана ГРУЙ

У Нововолинську відкрили меморіальну дошку Герою

Війна в Україні триває досі, і ми продовжуємо проводити траурні заходи, які, на жаль, стали складовою нашого життя. Один із таких відбувся напередодні Дня захисника Вітчизни в Нововолинському центрі професійно-технічної освіти

Олег Пушкарук - 49 - річний командир  1- го механізованого взводу 9-ої механізованої роти 3-го механізованого батальйону 14-ої окремої механізованої бригади, загинув  у 2018 році у зоні ООС. Його життя обірвалося від вогнепального поранення 9 травня   біля містечка Золоте Попаснянського району Луганської області. Воїн служив по контракту з 2016-го року.

 З нагоди відкриття меморіальної дошки та вшанування пам’яті Героя на плацу перед навчальним закладом зібралися рідні та близькі Олега, представники Нововолинської міської влади, учні і викладачі. Теплими словами згадав свого випускника колишній директор ПТУ №11, який зараз увійшов у Центр ПТО, Юрій Стецюк. Скорботні рядки виголосив заступник Нововолинського міського голови Олександр Громик. Благочинний Нововолинського благочиння, настоятель Свято – Духівського храму, митрофорний протоієрей Степан Фульмес освятив стелу із зображенням Героя, звернувшись до присутніх із щемливою промовою.

Олег мріяв про те, що війна закінчиться і він повернеться до сім»ї – дружини і двох маленьких дітей. Та цього дня боєць так і не дочекався. Він поліг заради миру в Україні, заради нас із вами. Він став десятим, хто поповнив сумну галерею рідного училища. Вічна слава Герою!

Джерело: Роксолана ВИШНЕВИЧ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel