Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Одещині мисливець підстрелив свого товариша

Як же ж так?!

Фото: Peter.Thurgood via flickr.com

На Одещині мисливець підстрелив свого товариша

Буцімто спіткнувся, і випадково натиснув на спусковий гачок...

У Білгород-Дністровському районі Одеської області під час полювання киянин дістав вогнепальне поранення.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції в Одеській області, про те, що в лікарню з вогнепальним пораненням доставлено 67-річного киянина, поліцію інформували місцеві медики.

На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Попередньо встановлено, що потерпілий з друзями приїхав зі столиці в Білгород-Дністровський район в гості.

Вранці чоловіки пішли на полювання. Коли вони проходили вздовж лісосмуги, один з мисливців спіткнувся і вистрілив, внаслідок чого влучив у груди свого товариша.

«Вранці чоловіки пішли на полювання. Коли вони проходили вздовж лісосмуги, один з мисливців спіткнувся і вистрілив, внаслідок чого влучив у груди свого товариша», - повідомили в главку.

Встановлено, що всі чоловіки мають дозвільні документи на зброю і дозвіл на полювання. Зброю вилучено, призначено низку експертиз. Триває слідство.

Потерпілому надано необхідну медичну допомогу.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Telegram Channel