Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Захисники України розповіли волинським ліцеїстам про війну

Зустріч відбулася у теплій атмосфері.

ГТУЮ у Волинській області.

Захисники України розповіли волинським ліцеїстам про війну

Працівники юстиції Волині зустрілися з учасниками АТО/ООС

Захід на тему «Слово і пісня - зброя нескорених» відбувся у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки. Присутні мали змогу дізнатися від захисників більше про тих, хто гідно захищає країну не лише на Сході, але й надійно боронить мирне життя і спокій громадян у всіх куточках нашої держави, повідомили у Головному територіальному управлінні юстиції у Волинській області.

Також учасники зустрічі говорили про те, в яких умовах сьогодні боронять та відстоюють незалежність наші бійці.

Від сьогодні юстиція Волині розпочинає кампанію про інформування прав наших захисників. Ця важлива діяльність матиме на меті розширити правову обізнаність бійців. 

Представник юстиції Волині Микола Герасимик наголосив на тому, що від сьогодні юстиція Волині розпочинає кампанію про інформування прав наших захисників. Ця важлива діяльність матиме на меті розширити правову обізнаність бійців.

Зустріч за участі громадськості, працівників державних органів, учнів-ліцеїстів, журналістів, юристів відбулася у теплій атмосфері поваги та вдячності до наших захисників. Присутні активно цікавилися проблемами, що пійдімали бійці, та дізнавалися, що повинен зробити кожен з нас, щоб відстоювати нашу незалежність та територіальну цілісність.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel