Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Цумані раніше судимий убив односельця

Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ridnyi.com.ua

У Цумані раніше судимий убив односельця

У Ківерцівському районі поліцейські затримали чоловіка за підозрою в заподіянні потерпілому смертельних тілесних ушкоджень

Учора до чергової частини Ківерцівського відділу поліції звернувся 20-річний житель селища Цумань. Чоловік повідомив, що у будинку свого знайомого він виявив мертвим 39-річного жителя цього ж селища. На тілі чоловіка були видимі ознаки насильницької смерті, інформує ГУ НП у Волинській області.

На місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Ківерцівського відділу поліції. Правоохоронці оперативно встановили, що напередодні, під час конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, постраждалого побив раніше судимий 42-річний місцевий житель. Від отриманих травм волинянин помер.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, постраждалого побив раніше судимий 42-річний місцевий житель. Від отриманих травм волинянин помер. 

Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Після оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Telegram Channel