Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У пенсіонерки з Турійська поцупили скутер «Suzuki» (фото)

Що за люди!

Фото: Сектор комунікації поліції Волинської області

У пенсіонерки з Турійська поцупили скутер «Suzuki» (фото)

Зловмисників вдалося розшукати

Правоохоронці оперативно встановили причетність двох жителів Турійського району до незаконного заволодіння скутером «Suzuki». За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України.

Учора, 15 жовтня, до Турійського відділення поліції із заявою звернулася  60-річна жителька райцентру Турійськ. Жінка повідомила, що по обіді цього ж дня в лісовому масиві між селами Клюськ та Радовичі Турійського району невідомі особи викрали її скутер «Suzuki», повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області

Співробітники сектору реагування патрульної поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїли 30-ти та 31-річні жителі Турійського району.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїли 30-ти та 31-річні жителі Турійського району. Скутер поліцейські вилучили та повернули законній власниці.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, визначеного ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel