Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Млин в Рокинях реставрують

Вітряк кін ХІХ століття перевезений зі с.Четвертня і був відреставрований у 1989р.

Музика України

Млин в Рокинях реставрують

Висота вітряка сягає 12 метрів, і хоч, на жаль, він вже не придатний для молотіння зерна, однак є одним з історичних атрибутів Волині

Про це нас сторінці у фейсбуці повідомляє Олександр Лукашевський

Ми прагнемо привернути увагу до цього проекту західних партнерів, США, зацікавити їх для фінансування та підтримки, адже це світовий проект розвитку культури, традицій Великої Нації, нащадки якої живуть та працюють у всьому світі.

«Збираємо всі можливі варіанти вирішення цієї важливої проблеми. Музей скансен в Рокинях, повинен стати історико-культурним центром традицій Волинського краю, тому ми прагнемо розвивати цей напрямок в імя наступних поколінь, в імя могутності нашої держави, підкреслюючи важливість українських традицій для нашого народу, для майбутнього нашої Вітчизни. Для початку вдалось домовитись з Київськими спеціалістами істориками громадськими діячами, які приїхали до нас, вивчити та розібратись в цій справі. Ми прагнемо привернути увагу до цього проекту західних партнерів, США, зацікавити їх для фінансування та підтримки, адже це світовий проект розвитку культури, традицій Великої Нації, нащадки якої живуть та працюють у всьому світі», – йдеться у дописі.

 

 

Telegram Channel