Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Здійснилася мрія для восьмирічного Сашка Цимбала, який вивів на футбольне поле Роналду

Відомого футболіста світу португальця Кріштіану Роналду вивів на поле син загиблого українського військового Олександр Цимбал.

Фото з відкритих джерел

Здійснилася мрія для восьмирічного Сашка Цимбала, який вивів на футбольне поле Роналду

Син померлого воїна АТО Сергія Цимбала вивів на поле капітана збірної Португалії Кріштіану Роналду на матч зі збірною України на НСК «Олімпійський» в Києві

Про це пише Радіо Свобода.

Здійснилася мрія для восьмирічного Сашка Цимбала - сина Героя України та Народного Героя України, добровольця батальйону «Київська Русь» Сергія Цимбала, який загинув, захищаючи нашу державу під Дебальцеве 7 жовтня 2014 року. Сергій ціною власного життя врятував своїх побратимів, для яких назавжди залишився найкращим другом і душею батальйону. 28-річний Герой-захисник сам любив футбол і передав це захоплення синові.

Здійснилася мрія для восьмирічного Сашка Цимбала - сина Героя України та Народного Героя України.

Матч української збірної з командою Португалії проходив в особливий для України день. Вся країна відзначала - день захисника. Тому свою перемогу над чинними чемпіонами Європи - футболісти присвятили українським військовим. А найбільш відомого футболіста світу португальця Кріштіану Роналду вивів на поле син загиблого українського військового Олександр Цимбал.

Telegram Channel