Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Ратному не проголосували проти «формули Штайнмаєра»

ratnerada.gov.ua

У Ратному не проголосували проти «формули Штайнмаєра»

16 жовтня відбулась чергова 35 сесія Ратнівської районної ради

Звернення щодо недопущення капітуляції України за так званою «формулою Штайнмаєра» та щодо недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення не набрали необхідної для прийняття кількості голосів, інформує Ратнівська районна рада.

А от решту питань прийняли. Зокрема, розглянули результати діяльності Ковельської місцевої прокуратури на території Ратнівського району у І півріччі 2019 року; про стан утримання автомобільних доріг. Також було внесено зміни або затверджено кілька програм економічного і соціального розвитку району.

Лікарні також надали  дозвіл на продаж плазми, непридатної для використання з лікувальною ціллю. 

Депутати вирішили звернутися до Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради щодо доцільності об’єднання територіальних громад Ратнівського району в єдину об’єднану територіальну громаду

Окрім того затвердили нову редакцію статуту Ратнівської центральної районної лікарні та фінансовий план цієї установи на друге півріччя. Лікарні також надали  дозвіл на продаж плазми, непридатної для використання з лікувальною ціллю.

Ратнівські депутати підтримали звернення депутатів Шацької районної ради щодо ремонту автомобільної дороги Шацьк-Вілиця-Прип’ять-Любохини-Ратне.

Також розглянули інші питання життя району.

Telegram Channel