Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Сумах дві дурепи-першокурсниці зняли і виклали в соцмережі відео, на якому вони регочучи та матюжачись топлять у колодязі котів

"Ці ненормальні вже пішли?".

Фото: ВВС

У Сумах дві дурепи-першокурсниці зняли і виклали в соцмережі відео, на якому вони регочучи та матюжачись топлять у колодязі котів

За жорстоке поводження з тваринами закон передбачає покарання від 5 до 8 років позбавлення волі

У Сумах розгорівся скандал про жорстоке поводження з тваринами. Група дівчат зняла та виклала в соцмережі відео, на якому котів топлять у колодязі. Прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook речниця прокуратури Сумської області Наталія Науменко, інформує Gazeta.ua.

«За фактом жорстокого поводження з тваринами розпочато кримінальне провадження. Відомості до ЄРДР внесено за ч. 3 ст. 299 КК України. Мова йде про оприлюднене на сторінці у Фейсбук відео,на якому дві дівчини кинули в колодязь двох кошенят. Попередньо з'ясовано, що подія сталась у м. Суми. Інші обставини, а також особи дівчат, буде встановлено в ході слідства», - написала Науменко.

Цілують їх, а потім із нецензурною лайкою кидають котів у колодязь. За деякий час чути потужний сплеск.

На короткому відео, яке з'явилося одночасно в різних соцмережах, двоє дівчат тримають у руках по коту. Цілують їх, а потім із нецензурною лайкою кидають котів у колодязь. За деякий час чути потужний сплеск.

Відео викликало великий резонанс в користувачів соцмереж. Дівчат упізнали - це студентки першого курсу Сумського вищого професійного училища технології та дизайну.

За жорстоке поводження з тваринами закон передбачає покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

Telegram Channel