Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Смідинців закликають голосувати за проекти громадського бюджету

Проєкт "Зона комфорту для школярів" передбачає облаштування комфортного середовища, наповнення його зручними меблями, дошкою для малювання, столами для настільних ігор.

smidyn-budget.e-dem.in.ua

Смідинців закликають голосувати за проекти громадського бюджету

Для голосування подали 10 проектів на суму 50 тисяч гривень

Проголосувати можна на сайті Смідинської ОТГ та особисто в приміщенні Смідинської сільської ради, Паридубівській школі-філії та старостинському окрузі села Рудня з 8 до 17 години. Для цього необхідно мати копію першої сторінки паспорта і ідентифікаційного коду. Бланк для паперового голосування нададуть працівники установ. Збір голосів триватиме до 14 листопада.

Кошторис проєктів становить від 11140 до 15300 гривень. Найбільше вподобань наразі набрав проєкт «Зона комфорту для школярів» – 3 голоси.  

Назви проєктів говорять самі за себе: «Зона комфорту для школярів», «Комфортний і безпечний сон дітям», «Дитячий майданчик «Сорочинський дворик», «Черевички для Молодички», «Смідинський аматорський театр», «Лаунжзона», «Благоустрій території біля Будинку культури с. Рудня», «Нова стеля для школи», «Видання збірки віршів місцевих поетів «Віночок Полісся», «Розквітай дитячий садок».

Кошторис проєктів становить від 11140 до 15300 гривень. Найбільше вподобань наразі набрав проєкт «Зона комфорту для школярів» – 3 голоси. Загальна сума фінансування – 50 тисяч гривень, тому буде реалізовано три проєкти, які наберуть найбільше голосів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel