Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Старий Порицьк - серед переможців конкурсу «Село року»

«Сільський ревізор» присудив одну із номінацій «краща медицина» та подарунковий сертифікат на суму 10 тисяч грн саме селу Старий Порицьк.

ФОТО: superagronom.com

Старий Порицьк - серед переможців конкурсу «Село року»

У селі Старий Порицьк Павлівської ОТГ, що в Іваничівському районі, побували «інспектори» «Сільського ревізора». Це - соціальний проект про українське село, мета якого – визначити кращий сільський населений пункт

Для цього команда «ревізора» щомісяця на декілька днів поселяється в обраному селі, спілкується з його жителями, проводить огляд об’єктів соціальної інфраструктури. А згодом, проаналізувавши все побачене, за результатами оцінки читачів обирає найкраще.

Звання «Соціально відповідальний інвестор року в 2019 році» отримало ТОВ «Старий Порицьк».

Жителі села Старий Порицьк вирішили позмагатися у цьому проекті, і громаді пощастило стати його учасниками. Після проведеної ревізії закладів освіти, медицини, культури, старостату та місцевого підприємства їх запросили на урочисте підбиття підсумків. В селі Омельники на Полтавщині відбулась церемонія нагородження переможців «Села року 2019».

Серед проревізованих десяти різних населених пунктів з різних куточків України «Сільський ревізор» присудив одну із номінацій «краща медицина» та подарунковий сертифікат на суму 10 тисяч грн саме селу Старий Порицьк

Спеціальними призами в різних номінаціях та подарунками відзначили також підприємства, які докладають великі зусилля для розвитку українських сіл. Звання «Соціально відповідальний інвестор року в 2019 році» отримало ТОВ «Старий Порицьк» .

Роксолана ВИШНЕВИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel