Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцька вечірня школа капітально змінила своє «обличчя»

Усі роботи тут планують завершити на початку листопада.

lutskrada.gov.ua

Луцька вечірня школа капітально змінила своє «обличчя»

Завершують капітальний ремонт Луцької вечірньої школи

– Вона перебувала в жахливому стані: з обдертим фасадом, без гідроізоляції, у підвал затікала вода, яка руйнувала фундамент будівлі. Щоб навчальний заклад врятувати, з міського бюджету було виділено майже 1,4 мільйона гривень, - розповів радник міського голови Ігор Поліщук, який разом з виконувачем повноважень міського голови Григорієм Пустовітом та заступником міського голови Іриною Чебелюк оглянули школу, повідомляє Луцька міська рада.

«Зараз будівельники вже зробили проямки, гідроізоляцію вздовж фундаменту, капітально відремонтували фасад. На черзі - укладання бруківки. Усі роботи тут планують завершити на початку листопада, і школа матиме зовсім інший вигляд», - зазначив Ігор Поліщук.

Щоб навчальний заклад врятувати, з міського бюджету було виділено майже 1,4 мільйона гривень.

Тим часом незапланований ремонт довелося робити у закладі дошкільної освіти №25 «Малятко». Тут, через прорив мережі, затопило групу на першому поверсі та зіпсувалася підлога на другому. Будівельники вже постелили новий ламінат та завершують ремонтувати групу, щоб діти могли там нормально перебувати.

У лінгвістичній гімназії №18 завершено ремонт в актовій залі та тривають роботи в гімнастичній. За кошти з депутатського фонду Костянтина Петрочука зроблено зовнішнє освітлення на території школи.

Усі роботи тривають згідно графіків, будівельники працюють швидко та ефективно, у чому переконалися посадовці, відвідавши ці освітні заклади.

Telegram Channel