Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Ковельські тренери отримали нові спортивні куртки

Комплекти спортивної форми отримали легкоатлети, веслувальники та борці.

Ковельська міська рада

Ковельські тренери отримали нові спортивні куртки

Міський голова Олег Кіндер та його заступник Ігор Прокопів передали ковельським тренерам спортивні куртки, які було придбано за кошти місцевого бюджету

Така практика у Ковелі уже стала традицією. Нещодавно комплекти спортивної форми отримали легкоатлети, веслувальники та борці. Учора свій гардероб обновками поповнили 48 тренерів міста.

Олег Кіндер та Ігор Прокопів щиро подякували усім, хто примножує спортивну славу Ковеля, або ж своєю працею підтримує наші заклади у хорошому стані.

Вони запевнили, що розвиток галузі і надалі буде серед пріоритетів. Влада постійно знаходить додаткові бонуси для людей спорту. Крім необхідного одягу, є чимало інших заохочень – це премії, стипендії міського голови, винагороди за перемоги на престижних змаганнях.

Багато зроблено для покращення матеріальної бази. Лише цьогоріч на ремонтні роботи Комплексної ДЮСШ було виділено з міського бюджету два мільйони гривень. Ці кошти використали на реконструкцію інженерних мереж для функціонування басейну, також – на ремонт покрівлі.

Нещодавно комплекти спортивної форми отримали легкоатлети, веслувальники та борці. Учора свій гардероб обновками поповнили 48 тренерів міста.

Розповів Олег Олексійович і про плани. Серед наймасштабніших – відродження стадіону «Локомотив». Ковель отримав європейські кошти на цей об’єкт — майже мільйон євро. Їх недостатньо, аби повністю реалізувати проєкт. Втім, місто теж спрямовує значні фінансові ресурси на будівництво і є надія, що все вдасться, адже на сьогодні роботи ведуться досить активно.

Директор закладу Олена Клімашевська зазначила, що у комплексній ДЮСШ на сьогодні займається 463 дітей. Працюють відділення з волейболу, веслування на байдарках і каное, легкої атлетики, плавання, шахів, боксу, кікбоксингу, настільного тенісу.

2019 був успішним загалом для усього колективу, багато вдалось зробити, суттєво поповнено і скарбничку нагород.

Важливо, що спортивну школу фінансово підтримує місцева влада. подякувала керівникам міста за розуміння та постійу допомогу.  

 

 

Джерело: Ковельська міська рада
Telegram Channel