Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Миргороді попрощалися з військовою Ярославою Никоненко

Сотні людей прийшли провести землячку в останню путь.

Сайт міста Полтави

У Миргороді попрощалися з військовою Ярославою Никоненко

загальноміське прощання відбулося на центральній площі міста

18 жовтня, миргородці провели в останній путь  загиблу на сході землячку  Ярославу  Никоненко.   17 жовтня  на території військової частини 101 ОБрО ГШ ЗСУ з Ярославою порощалися побратими. А сьогодні  загальноміське прощання відбулося на центральній площі Миргорода.

Стоячи на колінах миргородці провели Ярославу  до останнього місця спочинку.

Спогадами про військову поділилися представники ЗСУ, побратими, однокласники. Стоячи на колінах миргородці провели Ярославу  до останнього місця спочинку. Поховали її  з військовими почестями на Алеї Героїв, поряд із могилою її батька. 

Нагадаємо, 15-го жовтня у зоні проведення операції об’єднаних сил загинули двоє військових Збройних сил України. Однією із загиблих виявилася 36-річна Ярослава Никоненко із Миргорода. Внаслідок обстрілу снайпером військова отримала смертельне поранення. Жінка служила у 101-ій окремій бригаді охорони Генерального штабу України. Її підрозділ знаходився на передових позиціях. За повідомленням офіцеру ВСУ Анатолія Штефана, Ярослава Никоненко було донькою добровольця «Айдару» Сергія Никоненка. Він загинув у 2015-му році у районі Трьохізбенки внаслідок обстрілу російськими «Градами». Чоловікові було 52 роки. Його донька Ярослава тривалий час займалася волонтерством, а потім пішла на службу до ЗСУ.

У Ярослави залишилась 13-річна донька. У мережі поширюють номер картки сестри – Никоненко Богдани Сергіївни - 5168 7427 1943 9899. На цей рахунок можна переслати посильну допомогу родині загиблої.

 

 

Джерело: Сайт міста Полтави
Telegram Channel