Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Кульмінацією тижня стала посвята першокурсників у електрогазозварники

Учні стали підкорювачами вогню та металу.

Камінь-Каширське ВПУ

Кульмінацією тижня стала посвята першокурсників у електрогазозварники

Професія електрогазозварника – це професія відповідальна, престижна, потрібна для суспільства і добре оплачувана.Сьогодні немає такої галузі, де б не використовували зварені з металу вироби, тому не потрібно підкреслювати важливість та необхідність фахівців-зварників для суспільства

Тож, з метою розвитку позитивного ставлення до обраної професії, удосконалення фахових компетентностей, а також здійснення профорієнтаційної роботи у Камінь-Каширському вищому профтехучилищі проходив тиждень електрогазозварників «Підкорювачі вогню та металу»

        Програма тижня була досить насиченою та цікавою. Спочатку між учнями груп № 8 і № 17 під керівництвом викладача фізичної культури Івана Шуміка були проведені змагання з баскетболу, в яких перемогли учні групи № 17. Потім усі учні закладу мали можливість поринути у світ зварювання, спостерігали змістовний та цікавий відеолекторій про Є. Патона та про найнеймовірніші скульптури з металу у світі. Викладачем спецдисциплін Андрієм Величком був проведений відкритий урок у групі зварників, де учні удосконалили свої знання та вміння, опанували сучасні методики, підвищили мотивацію до навчання.

На заході учням були вручені грамоти, медалі та солодощі за спортивні досягнення. Лунали пісенні дарунки від вихованців училища.

        Кульмінацією тижня став дивовижний захід – «Посвята першокурсників груп № 8 і № 17 в електрогазозварники». На цей захід були запрошені батьки наших вихованців, які були приємно здивовані талантами своїх дітей, за що щиро дякували організаторам. На заході учням були вручені грамоти, медалі та солодощі за спортивні досягнення. Лунали пісенні дарунки від вихованців училища.

        Отож, всі учасники предметного тижня могли ще раз впевнитися, що професія «електрогазозварник» на сьогодні затребувана у суспільстві, нелегка, але добре оплачувана як в Україні, так і за кордоном. Про це інформує сайт Камінь-Каширського ВПУ.

Telegram Channel