Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
 У Турійській райлікарні запрацювала «штучна нирка»

Відкрито філію гемодіалізу.

Українська правда. Життя

У Турійській райлікарні запрацювала «штучна нирка»

На початок жовтня 5 жителів Турійського району були змушені проходити процедуру гемодіалізу в Ковельському МТМО. Три рази на тиждень цим хворим доводилося приїжджати у місто Ковель, що негативно впливало на стан їхнього здоров’я. Нині пацієнтам суттєво полегшили життя

Враховуючи постійне збільшення кількості хворих, на базі КНП «Турійська ЦРЛ» було відкрито філію відділення амбулаторного гемодіалізу Ковельського територіального медичного об’єднання. Реалізація цього проекту спрямована на поліпшення умов та якості надання спеціалізованої допомоги хворим з урологічною та нефрологічною патологією замісною нирковою терапією.

Реалізація цього проекту спрямована на поліпшення умов та якості надання спеціалізованої допомоги хворим з урологічною та нефрологічною патологією замісною нирковою терапією.

Відкриття філії відділення амбулаторного діалізу стало можливим завдяки наполегливості головного лікаря КНП «Турійська ЦРЛ» Петра Мельничука за підтримки головного лікаря Ковельського МТМО Олега Самчука, ТЗОВ «Лізоформ медікал», яке забезпечило філіал необхідним обладнанням, а також за сприяння народного депутата України В’ячеслава Рубльова.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel