Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині контрабандист відбувся штрафом у 13 тисяч гривень

Волинянина було затримано на гарячому офіцерами відділу внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону Держприкордонслужби.

Державна прикордонна служба.

На Волині контрабандист відбувся штрафом у 13 тисяч гривень

У червні цей чоловік намагався підкупити прикордонників за 200 доларів

Любомльським районним судом Волинської області його визнано винним за ч.3 ст. 369 ККУ. Шляхом підкупу прикордонника відділу «Римачі» Луцького загону волинянин сподівався налагодити канал «експорту» контрабандних сигарет до країн ЄС. 22 жовтня суд призначив правопорушнику покарання у вигляді накладення штрафу на суму 12 750 гривень.

22 жовтня суд призначив правопорушнику покарання у вигляді накладення штрафу на суму 12 750 гривень.

Нагадаємо, що волинянина було затримано на гарячому офіцерами відділу внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону Держприкордонслужби, спільно зі слідчим управлінням ГУНП у Волинській області, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Луцького гарнізону та за участю підрозділу ДОЗОР в ході реалізації кримінального провадження за  ч.3 ст. 369 КК України.

Факт надання громадянином України, жителем с. Бережці Любомльського району,  неправомірної грошової вигоди в розмірі 200 доларів США військовослужбовцю відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону було задокументовано. За ці кошти охоронець кордону мав посприяти йому у незаконному переміщенні тютюнових виробів з України до Польщі через річку Західний Буг. Зокрема прикордонник мав надати інформацію щодо графіку несення служби прикордонних нарядів та не вживати заходів належного реагування на його  протиправну діяльність. 

Джерело: Державна прикордонна служба України.
Telegram Channel