Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині патрульні зупинили водія, який втретє (!) за рік сів за кермо нетверезим

Порушнику лише 21рік.

Фото із сторінки Патурльної поліції у Фейсбуці.

На Волині патрульні зупинили водія, який втретє (!) за рік сів за кермо нетверезим

Хлопцеві лише 21 рік. Однак цьогоріч він уже втретє керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомила Патрульна поліція Волині на своїй сторінці у Фейсбуці.

Лише 4 липня суд позбавив його права керування, однак він знову сів за кермо нетверезим. Більше того, рухався, створюючи аварійні ситуації.

Підозрілого водія Mercedez-Benz екіпаж помітив на проспекті Соборності, однак на вимогу зупинитись той не відреагував. Після кількахвилинної погоні його заблокували на проспекті Молоді. Лише уявіть, якої трагедії міг наробити чоловік посеред білого дня, втікаючи від поліції! На щастя, патрульні оперативно затримали порушника, спрацювавши професійно та кваліфіковано. Для патрульного Сергія Сучка, який був за кермом, такі погоні й затримання – не вперше.

Протокол за ст. 130 КУпАП склали і на пасажира – власника автомобіля, адже саме він, також у стані сп’яніння, передав керування своєму товаришеві.

Водій пройшов огляд у встановленому законом порядку на місці: мав 1, 31 проміле в крові. Інспекторам повідомив, що, незважаючи на позбавлення права керування, все одно їздить різними транспортними засобами. У зв’язку з цим патрульні викликали на місце і слідчо-оперативну групу, ймовірно, чоловікові може загрожувати покарання за невиконання рішення суду. На нього оформили два протоколи та три постанови, у тому числі, за керування в стані сп’яніння втретє протягом року. Крім того, протокол за ст. 130 КУпАП склали і на пасажира – власника автомобіля, адже саме він, також у стані сп’яніння, передав керування своєму товаришеві.

 

 

Telegram Channel