Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У спецвагоні поїзду «Маріуполь-Львів» засуджений до довічного ув'язнення вбив солдата Нацгвардії

Немає слів...

Фото: В'ячеслав Аброськін

У спецвагоні поїзду «Маріуполь-Львів» засуджений до довічного ув'язнення вбив солдата Нацгвардії

Нелюд планував утекти...

Вночі 25 жовтня 2019 року в спеціальному вагоні, призначеному для перевезення заарештованих, що рухався в складі пасажирського поїзду «Маріуполь-Львів», засуджений на довічний термін ув’язнення Дмитро Бевзюк з метою побігу скоїв напад на військовослужбовця Нацгвардії України, солдата, 1998 р.н., який від отриманих поранень загинув на місці, повідомив колишній перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін у Facebook.

«За вбивство солдата, а взагалі просто ще молодої людини при виконанні своїх обов`язків, цьому звіру нічого не буде, бо він й так відбуває довічний термін й може вбивати, знаходячись за ґратами, хоч кожного дня.

За вбивство солдата, а взагалі просто ще молодої людини при виконанні своїх обов`язків, цьому звіру нічого не буде, бо він й так відбуває довічний термін й може вбивати, знаходячись за ґратами, хоч кожного дня.

В той же час злочинний світ, а саме «злодії в законі», використовують всі свої «необмежені» можливості впливу на прийняття Верховною Радою України законопроекту щодо відміни дії ст. 391 КК України (Злісна непокора вимогам адміністрації виправної установи)», - зауважив Аброськін.

Telegram Channel