Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки оптимізують рух транспорту

У засіданні круглого столу взяли участь представники влади та підприємці.

lutskrada.gov.ua

У центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки оптимізують рух транспорту

Пропонується змінити години заїзду в парк та виїзду з 8:00 до 11:00 вранці та з 21:00 до 23:00 ввечері

Додаткове обговорення проекту рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 06.12.2017 No 764-1 «Про додаткове розміщення пунктів торгівлі (сфери послуг), організацію проведення масових заходів та руху транспорту в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки» відбулося сьогодні у конференц-залі департаменту ЦНАП, інформує Луцька міська рада.

У засіданні «круглого столу» взяли участь начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, директор КП «Парки і сквери міста Луцька» Богдан Феденчук та підприємці, які здійснюють свою господарську діяльність на території парку.

Темою зустрічі було внесення змін до рішення виконавчого комітету щодо графіку руху транспорту в парку.  

Темою зустрічі було внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 06.12.2017 No 764-1 «Про додаткове розміщення пунктів торгівлі (сфери послуг), організацію проведення масових заходів та руху транспорту в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки» щодо графіку руху транспорту в парку. Нагадаємо, у травні 2019 року підприємці, котрі здійснюють господарську діяльність у центральному парку, підписали меморандум з виконавчим комітетом Луцької міської ради, згідно з яким зобов’язалися здійснювати рух малих механізованих засобів з товарами лише з 8:00 до 11:00 та з 21:00 до 23:00.

За словами Наталії Рибай, потреба у повторному громадському обговоренні проєкту регуляторного акта виникла у зв’язку із необхідністю дотримання регуляторної процедури згідно законодавства України. Згідно нового проєкту рішення, пропонується змінити години заїзду в парк та виїзду з нього, зокрема з 8:00 до 11:00 вранці та з 21:00 до 23:00 ввечері, у вихідні та роботі дні.

Присутні на зустрічі підприємці погодилися з цією пропозицією.

Telegram Channel